Sitouttaako viestintä työntekijänne?

Miten rakentaa työyhteisöön viestintäkulttuuri, joka sitouttaa ja pitää työntekijät hyvinvoivana. Tekir on tukenanne työyhteisöviestintänne analysoinnissa, kehittämisessä ja suunnittelussa.

Lataa opas sitouttavan viestintäkulttuurin rakentamiseen

Työyhteisöviestintä on tärkeä osa työntekijäkokemusta

Toimiva sisäinen viestintä eli työyhteisöviestintä on yksi tärkeimmistä hyvän työntekijäkokemuksen rakentajista. Toimiva viestintä luo luottamusta, yhteisöllisyyttä, arvostusta ja osallisuutta ja sitä kautta tehokkaita, sitoutuneita ja tyytyväisiä työntekijöitä. Työntekijäkokemus taas vaikuttaa suoraan asiakaskokemukseen ja sitä kautta suoraan tulokseen.

Tekir on tukenanne työyhteisöviestintänne analysoinnissa, kehittämisessä ja suunnittelussa ihmislähtöisesti ja konkreettisesti.

Lue, miten autoimme Heleniä työyhteisöviestinnän dialogiloikassa

Työyhteisöviestintä on yksi tärkeimmistä työntekijäkokemuksen rakentajista. Autamme teitä rakentamaan yhteisöllisyyttä ja läpinäkyvää dialogia.

Epävarmassa maailmassa tiedon tarve on erityisen kova. Autamme teitä analysoimaan työyhteisönne ja työyhteisöviestintänne nykytilaa ja suunnittelemaan tulevia toimenpiteitä.

Rohkea ja avoin sisäinen viestintä auttaa suuntaamaan koko organisaationne kohti ratkaisukeskeisyyttä. Olemme apunanne muutostilanteissa ja johtamisviestinnän kehittämisessä.

opasTYV2